Jenkkipaskaa

Amerikkaliset elokuvat melkein aina päättyvät takaa-ajokohtaukseen, jossa paha kundi saa palkkansa. Jenkkiautojen renkaat ovat huonoja; ne ulista vinkuvat pienemmässäkin mutkassa. Luulisi koko maailman poliiseiksi itsensä asettaneiden jenkkien osaaavan valmistaa autoja, jotka eivät pienessäkin kolarissa räjähdä valtaviin liekkeihin, mutta eivät he osaa.

Paha saa aina palkkansa - vähintään sata grammaa lyijyä kehoonsa käsiaseista ja konepistooleista. Tappelukohtauksissa hyvä ja paha taistelevat älyttömän pitkän ajan nyrkein, asein ja karatea käyttäen toipuen yllättävän helposti - vaikka tippuisivat parvekkeelta asfaltille satoja iskuja ja potkuja saatuaan. Jenkit ovat kaikki ylivoimaisia ja neuvokkaita akrobaatin ja teräsmiehen kyvyt omaavia yli-ihmisiä.

Amerikkalaiset naiset ovat pitkäsäärisiä ja täyteläisillä rinnoilla varustettuja jokamiehen utopisten toiveiden täydellisiä ruumiillistumia. Nämä kaunattaret liikkuvat piukkaa peppuaan keinuttaen kuin mannekiinit astuen hienoon urheilu autoon. Mieluiten auton pitäisi olla saksalainen, ruotsalainen, englantilainen tai jopa boikotoitu japanilainen, mutta missään nimessä räjähdys- ja paloherkkä jenkkiauto ei kelpaa - poikkeuksena ovat pitkät limusiinit, joita valkohansikkaiset neekerit ajavat tyköistuvissa uniformuissaan.

Kaikki jenkit rahaa saatuaan menevät Las Vegasiin tai ulkomaille Pariisiin tai Hawaijille. Pahat ihmiset ihmiset puolestaan matkustavat mieluimmin Meksikoon. Amerikan keskiluokan ja köyhällistön käytäntönä on säästää rahaa, että he sitten eläkepäivinään pääsisivät Floridaan, unelmiensa keitaaseen lekottelemaan rantatuolissaan juoden eksoottisia coctaileja ja saamaan filmitähtimäisen rusketuksen ihraiseen ja ylipainoiseen kehoonsa. Köyhät ovat ylipainoisia ja rikkaat tiukkaa kasvisruokavaliota noudattavia anorektikkoja. Rikkaat pelaavat golffia ja tennistä kalliisiin urheilupukuihin sonnustautuneina.

Rikkailla ihmisillä on uima-allas hyvinhoidetulla takapihallaan, mutta juurikaan he eivät ui altaassa - eleivät he tappelun nujakassa tai rankoissa kokaiinibailuissaan sinne putoa tahattomasti.

Jenkit juovat kahvinsa ilman vaaarallisen ja neurooseja aiheuttavaa kofeiinia. Köyhät juovat kaljaa suoraan pullosta ja ihan puliukot juovat halvan viinansa kadunkulmilla paperipussissa piilossa olevasta pullosta. Rikkaat juovat shamppanjaa, viskiä tai vodkaa jättäen alkoholilasinsa pöydälle vain puoliksi juotuna. Viskin miehet juovat miehekkäästi yhdellä huikalla ilmeenkään värähtämättä. Rikkaat käyttävät melkein aina alkoholijuomissaan runsaasti jääkuutioita.

Kaikilla köyhillä kassialmoilla on ostoskärryt, jossa heidän koko maallinen omaisuutensa kulkee näppärästi vilkkailla kaduilla. Slummeissa yön tullessa ovat saastaiset kadut täynnä öljytynnyreistä valmistettuja tulisijoja. Niiden ympärille on kertynyt laumoittain neekereitä lämmittelemään käsiään.

Jenkeissä on paljon filmi- ja rocktähtiä, ja he käyttävät kaikki hienoja aurinkolaseja salamavalojen räpsyessä. He ovat aina runsaslukuisen henkivartijajoukon ympäröiminä kiiruhtamassa kohti ovi auki odottavaa limusiinia, tai sitten he kiiruhtavat limussiinista henkivartijoittensa saattelemana ensi-illan parrasvalojen huumaan pitkin punaista mattoa - naisilla on aina turkki päällään vaikka olisi kesä. Aurinkolaseja tarvitsevat poliisit ja henkivartijatkin, mutta heille kelpaavat ainoastaan RayBan-merkkiset aurinkolasit.

Jenkeillä on uskomaton säkä, he saavat purettua digitaalisella aikanäytöllä olevan ajastimen vaarallisesta pommista juuri viimehetkellä. Miten ihmeessä he osaavat aina katkaista sen oikeanvärisen piuhan ja välttämään tuskanhiki otsallaan katastrofin jonka vaarallinen aikapommi olisi aiheuttanut.

Kaikilla jenkeillä on pakko olla vähintään yksi auto ja ase ihan - ihan pieniä lapsia lukuunottamatta. Autoilla ajetaan kovaa, mitä rikkaampi sen kovempaa. Platinainen kokaiinilusikka riippuu jokaisen vauhti veikon kaulassa. Aseet ovat pakollisia, koska rikollisuus on suuri uhka - yleisin kuolintapa on tulla ammutuksi.

Jenkit harrastavat (etenkin rikkaat) meditaatiota, aerobickia, joogaa ja paranormaaleja ilmiöitä. Ufot ovat jokapäiväinen asia niitä nähdään ympäri maata.

Elvis on jokaisen itseään kunnioittavan Jeesus - Elvis vaikka on kuollut, elää, ja häneen voi törmätä kuka tahansa kaduntallaja tai turisti. Etenkin Las Vegasissa on paljon Elviksiä nähty.

Lapsenvahdin virkaan jenkit ovat keksineet television. Sen ääressä lapset kehittyvätkin hotdoggeja ja hampurilaisia mussuttavaksi ääliöiksi, jotka eivät osaa itse vaihtaa edes puhjennutta rengasta amerikkalaiseen unelmaansa, vaan tukeutuvat tässä ammattiapuun ja vuokraavat heti korjauksen ajaksi uuden auton.

Jenkkinuoriso käyttää puhelinta monta tuntia päivässä juoruillakseen kuka kenekin kanssa seurustelee. Vanhemmat ovat kovasti huolissaan puhelinlaskuista ja ostavat puhelimessa alati pälpättävälle tyttärelleen auton, että tämä voisi mennä tapaamaan ystäviään.

Treffeille jenkkipoika ei voi mennä ilman tyylikästä autoa, sillä etenkin blondit ja huorat välttävät lommoista ja ikäloppua autoa kuin ruttoa - tyttöystävistä puhumattakaan. Treffit siis onnistuvat aina kalliimmalla autolla paremmin.

Jenkit vihaavat arabeja ja lähettävät silloin töllöin jonkin suihkuhävittäjäsaattueen tuhoamaan näitä tautisia pakanoita. Jokainen jenkki on huolissaan maailmanrauhasta, ylikansoituksesta, otsonikerroksesta sekä omasta elintasostaan - sillä tasoahan pitää suurella maailman keskipisteellä olla esimerkiksi inkkareille sun muille vähemmistöille.

Jenkkiläinen poliisi on sheriffi joka pureskelee RayBan-aurinkolasit silmillään paljon Jenkki-nimistä purkkaa ja ampuu kaikki rikolliset (etenkin neekerit) , joita ei vielä ole teloitettu sähköllä, kaasulla tai kemiallisella toksaanilla. Sheriffi ampuu varmuuden vuoksi ennen ja kyselee vasta sitten jos on tarpeen.

Jenkit suojelevat muita maita ja valloittavat uusia planeettoja. Jenkit pelkäävät mahdollisia ulkoavaruudesta tai ulkomailta tulevia muukalaisia. Jenkeillä on punainen nappula jota painamalla he voivat räjäyttää koko maapallon tarpeen tullessa.

Jenkkiläiset tarvitsevat paljon asianajajia ajamaan asioitaan, sillä he haluavat oikeuden voittavan. Jenkkiläiset ovat varautuneet kaikkeen ottamalla kalliita vakuutuksia.

Jenkeissä kaikki on suurta ja kaikkea on paljon. On hyvä olla jenkki, sillä jenkit johtavat maailmaa. Jenkit uskovat kaiken mitä telkkarissa sanotaan. Tavallinen jenkki pystyy näppärästi hallitsemaan maailman tapahtumia telkkarin kaukosäätimellä.

Zombie


Sivua muokattu 23.10.2002