Elämää ja sen enempää

Kirjoittajan kuva

Elämä on asia jota monet metsästävät koko sen pitkän kauden, minkä täällä maan päällä kuljeksivat – harvat vain törmäävät siihen ajoissa ja koska minulle aikanaan kävi näin, siksi tässä kirjoitan nyt tuosta kultaakin arvokkaammasta ja etsitymmästä arvokimpaleesta!

Elämän voi aloittaa aikuisiällä vaikkapa ahdistuksen jo pitkään painettua rintaa jäämällä joku päivä sänkyyn niin pitkäksi aikaa, että aivot ovat kunnolla hereillä – ehkä elämässä(si) ensimmäistä kertaa!Kuinka ja mistä tämän tunnistaa?? Asian huomaa ensiksi siitä, että sitä alkaa miettiä kenen elämää tässä oikein on eletty ja miten jatkossa – teenkö omat tavoitteet vai annanko saman masentavan puhkipalaneen arkirutiinioravanpyöräparatiisin pyöriä, kunnes palttoo on homehtunut niskaan kiinni!!! Joillakin ihmisillä tämä niinsanottu uudestisyntyminen tapahtuu ennen omia hautajaisia ja joillakin jopa niin aikaisessa vaiheessa, että on mahdollista aivan itsenäisesti, vaikkakin suuresti hätkähtäen, löytää selviä merkkejä siitä, että minunkin elämälleni on Luoja antanut muunkin tarkoituksen, kuin toisten ihmisten ihanteiden ja houkutusten perässä laahustamisen! Jotkut jopa jo keski-iässä äkillisesti keskeyttävät hyvin alkaneen niinsanotun massojen mukana eestaas vouhkaamisen ja alkavat tonkimaan oman mielensä sopukoita.. . ja mitä he usein löytävätkään?!

Toisinaan ihmiset löytävät sellaisia aarteita sisimmästään, että niillä pystyy pelastamaan kokonaisia yhteiskuntia ja kääntämään isojenkin alueiden menetettyjä elämänhalureservejä suunnattomiksi kansainvaelluksiksi kohti uutta terveempää huomista! Ihmiset ja perheet yhtäkkiä aivan kuin säpsähtävät pitkään jatkuneesta unestaan keskelle hyörinää ja touhua ja saavat yhdessä aikaan jotain sellaista, mitä yksikään tämän päivän talousennustaja ei ole oppikirjoistaan pystynyt kenellekään epätoivoiselle kuntasuunnittelijalle ja kylävalmentajalle lääkkeeksi tähän nykypäivän kiina-ilmiöiden aiheuttamiin tuskatiloihin tarjoamaan.

Itse asun ja olen asunut jo liki neljätoista vuotta tällaisella paikkakunnalla, jonne pääkaupungin sateenkaaren päästä eli kehäkolmosen syrjältä Kirkkonummelta muutin elämäni perässä! Rohkeana ja erikoisen ylpeänä miehenä elämää ja muutosta kaikkeen vanhaan ja opittuun etsivälle tarjoankin sokerina koko tarinan pohjalla; ALAHÄRMÄ on tämän paratiisin(i) nimi ja nopein tie tuon MENESTYSKESKUKSEN kehtoon käy tästä: http://www.alaharma.fi

ELÄMÄä kunnioittaen,

jAPEi


Sivua muokattu 7.10.2006