I want to change the world

Kirjoittajan kuva

"I want to change the world."

Niin minä todella haluaisin tehdä. Oletteko huomanneet, miten päältäpäin kaikki näyttää niin kauniilta, mutta silti se on vain valkoista mustalla pohjalla, kun tietää, ettei maailmassa ole paljoakaan hyvää. Sotia sotien perään, ihmisiä kuolee taas ohjushyökkäyksessä, nälänhätää siellä, missä on varaa ostaa aseita (!), kodittomat lapset kerjäävät kadulla. Surullista, mutta totta!

"Change my mind."

Mistäköhän minun kannattaisi taistella? Ei tietenkään verisesti, mutta kuitenkin. Mikä on taistelemisen arvoista tässä julmassa maailmassa? En tiedä, mikä MINUN elämässäni on muutettavaa. "It's a wonderland." Meillä jokaisella on oma maailma ja haluamme pitää sen turvallisena, jotta kaikki meidän rakkaamme voivat elää kansamme. "With no sorrows."

"What is the reason we're living for?"

Jokainen meistä kokee tai on jo kokenut suuren menetyksen jossakin kohtaa elämämme lyhyellä janalla. Me emme elä ikuisesti, koska MIKÄÄN ei voi kestää ikuisesti. "The reason is love." Jokainen meistä haluaa rakastaa ja olla rakastettu edes kerran elämässään. Olen nuori ja jaksan uskoa tähän suloiseen uneen, mutta olen nähnyt liikaa sellaista, mikä saa minun maailmani muuttumaan entistä pimeämmäksi ja pelottavammaksi. "Fragile smile, one look back, I see it." Vihaa, yksinäisyyttä, eristäytyneisyyttä ja mikä pahinta: välinpitämättömyyttä ja ahneutta. Jos meillä on kerran rahaa ostaa aseita ja tappaa niillä omaa lajiamme ja muita luonnon luomia, niin kai meillä on sitten rahaa myös auttaa niitä, joilla on liian vähän elääkseen seuraavaan päivään?

"I want to change the world!"

(Lainaukset ovat Inuyasha animen opening themesta I want to change the world. Kappaleen esittää V-6)

-Sessha-


Sivua muokattu 7.10.2006