Hanna Järvi

Ikä 50
Paikkakunta Vaasa
Lemmikit Satunnainen viikonloppukoirani Bond on komea vanhaherra, kookas shetlanninlammaskoira, väritys blue merle, ikää n.10 v. Luonne rauhallinen, olemus arvokas, hurina jäljittelemätön.
Harrastukset Aamuisin juon kupin kahvia ja katselen ulos ikkunasta. Sitten vain menoksi. Tykkään kirjoittaa ja lukea, innostun vieraista kielistä erityisesti sellaisista joissa on toisenlaiset akkoset kuin omassa kielessämme (venäjä, heprea). Nautin hiljaisuudesta ja musiikista monen moisesta. Vietän usein aikaa ystävien parissa tai lapsuudenkodissani.
Musiikki Chris Rea. Leonard Cohen. Alanis Morissette. Miljoonasade. Texas. Moloco.
Kirjat Viimeksi lukemani kirja on David Grossmanin Hakusana rakkaus. Siinä kerrottiin keskitysleiriltä pelastuneiden vanhempien pojasta Israelissa ja hänen yrityksestään kirjoittaa ukkinsa höpöttömä tarina. Tarina tunkeutuu ihmisluonnon hyvyyteen ja pahuuteen, henkisiin arvoihin ja valintoihin. Voiko ihminen muuttua?
Motto On kivaa olla olemassa
Kivointa Kivointa on käydä seurakunnassa ja nähdä toisia uskovia. Siellä ylistetään Jeesusta ja kuullaan opetusta Jumalan Sanasta. Kahvipöydässä sitten vaihdetaan ajatuksia ja kuulumisia. Jee.

Teokset

16.04.2001 - Onnellinen lohikäärme