Helpottaa jo

Miten oonkaan saanu elämäni menemään näin? Oon hylänny monta ystävää, ilman syytä. Tai sitten on ollut ihan turha riita, ja mennyt välit poikki. En älyä miten onnistun karkoittamaan läheiset ihmiset. Olen ollut masentunut monta kertaa, eikä kukaan ole oikein halunnut auttaa. Jos olisi halunnutkin koittaa auttaa, en ole antanut mahdollisuutta siihen. Tai saattaa olla niinkin, että kukaan ei ole huomannut sitä, koska esitän usein koulussa iloista.

Mutta kun pääsen kotiin, jätän sen roolin ja olen taas oma paska itseni En vain osaa ottaa ohjeita enkä neuvoja vastaan. Luulin puoli vuotta sitten, että mä pärjään itekkin. Mutta en olekkaan päässyt yli kaikista murheista. Olen jo jonkun aikaa tiennyt että tarvitsen apua, mutta en ole uskaltanut sanoa sitä.

Mutta vasta vähän aikaa sitten olen uskaltanut sanoa siitä vanhemmilleni. Ja nyt, he hommasivat minulle apua. Pääsen juttelemaan psykologille, ja toivon että tää menee ohi. Toivon todella, että en enää tarvitse erityistä apua. Mutta mistäs sen tietää.

kertoo mun elämästä, ja kuinka sain vihdoin apua masennukseen.

Mushroom