Tätä mieltä olen

Mielestäni nämä koulusurmat ovat ilmaisu oikeasta ja väärästä..silti nämä on (oli) väärin.

Itse ajattelen aikalailla samalla tavalla kuin Auvinen ja Saari,tiedän myös etten ole ainoa.

Luulen että heillä oli vain tarkoitus parantaa ihmiskuntaa..avata ihmisten silmät ja näyttää heille millainen tämä maailma todellakin on..mihin tämä on menossa.

Niinkuin aikaisemmin sanoin,mikään ei edellytä riistämään toisen ihmisen elämää. Ei mikään!

Olen osittain sitä mieltä että he tekivät rohkean teon..vai väitätkö vastaan?

pystyisitkö sinä menemään omaan kouluusi ja surmaamaan tutut sekä vähemmän tutut oppilaat ja henkilökunnan ?

Pystyisitkö menemään koulusi ovelle ja viimeiset mietteesi olisivat että sinäkin eläisit viimeisen päiväsi siellä.

Miettikääpä asiaa heidän kannaltaan

He halusivat kuolla arvokkaasti..niinkuin Auvinen kirjoitti "7.11 teemme historiaa"

Arvokkuutta ja julkisuutta he saivat.. TÄMÄ edellyttää sitä että kaikki heidän ihailijat,ne jotka ajattelevat pystyvänsä samaan tekoon saavat rohkeutta ja voimaa median kirjoittamista jutuista.. ja aikovat laittaa paremmaksi,ja nämä kaksi halusivat julkisuutta,perustelen sen sillä että miksi he muuten olisivat laittaneet kaiken muille nähtäväksi..varmasti tarkoituksena oli myös kertoa ihmisille mihin tämä maailma on menossa..

Eiköhän se niin ole että "mitä enemmän vainajia sitä enemmän julkisuutta mediassa"

tälläiset ihmiset haluavat vain julkisuutta ja mitä me teemme !? nimenomaan annamme heille sitä, ja jos tälläiset tapahtumat eivät olisi jokaikinen päivä uutisissa ja mediassa mitään tälläistä ei välttämättä tapahtuisi..koska he tietäisivät että ei se kannata.(ei kannata muutenkaan) mutta he eivät saisi julkisuutta joten miksi he riistäisivät itseltään hengen ja vetäisivät mukanaan muutaman viattoman?

ja voisin olla ainakin 80% varma että he tekevät tätä julkisuuden takia he haluavat kuolla arvokkaasti,niin että heidät muistetaan siitä päivästä.

Ei se tarkoita sitä että Misantropia edellytää juuri toisten hengen riistämiseen,

Misantropiasta voi olla monta käsitystä mutta pääasia siinä on ihmisviha..mutta muistakaa ihmisvihaa voi olla monenlaista ei kukaan ajattele täysin samanlailla. Enkä minä ylläty lainkaan vaikka seuraava koulussa surmaaja löytyisi esim yhteisöistä kuten: Misantropia,Vapaus,Ihmisviha tai jokin raskaamman puoleinen musiikki.

Jos joku oikeasti ajattelee että kaikki ne ovat sairaita jotka kannattavat misantropiaa,vapautta,ihmisvihaa tai kuuntelevat raskasta musiikkia kuten vaikka Wumpscut: tai KMFDM.

Tästä ei nimenomaan saa syyttää musiikkia ja niiden lyriikoita tai sanomaa..harmi vain että jotkut saavat vaikutteita kappaleista ja saavat siitä erilaisen käsityksen..sellaisen mikä kuuluisi heidän elämäänsä. Ja jos jokainen tai vaikka 50% kannattaa näitä asioita..miettikää mitenkä paljon tässä maailmassa on ihmisiä jotka haluavat riistää hengen sekä itseltään että muilta.

Miettikää tätä oikeasti ja voin olla varma että aika moni on samaa mieltä kanssani.

dracela