Muisto

Se oli normaali torstai päivä. Istuttii tyttö porukas juoruilemas ja hörppimäs kahvii keskellä ostoskeskuksen ruokailu paikkaa. Sit mä näin sut! Kahden vuoden

jälkee tuut muistuttamaa kaikest hyväst mitä meil oli joskus ollu. Ne unhodetut ja sirpaleiks hajotetut muistot tuli väkisinkii mielee. Mä olin halunnu unohtaa ja

melkeen kokonaa unohtanukkii. Nyt kaikki sit palas mielee ja viilti syvii tuskallisen kipeit haavoi sismmässäni. En halun ees moikata sulle. En mä pysty muistaisin vaan sen kaiken minstä luovuin ku tuli pien ongelma matkaa.

Illemalla kotiin kävellessäni mietin vaan miten tyhmä olin ollu. Nyt sitte oli sun vuoro olla onnelinen ja unohtaa mut samal taval ku mä oli unohtan sut. Hetkeks mä sen viikon aika sain sut unohdettuu mut aina yksin tulit mun ajatuksii ja muistin sun turvallisen sylin sekä hellät suudelmat. Miks asioist pitää aina tehä vaikeit? Miks ne ei voi olla niin helppoi ku haluis? Sit koitti uus vuos, oltii siin 1 aikaa yöllä kävelees Merille. Sit se huomas jonku sammunen ihmisen.

Se ku oli niin vilkas ihminen ni uskaliaast lähti kattomaa kuka se oli ja oliks se kunnos. Luulin et se oli joku spurgu vaan ja huusin ettei mentäis mut tomerast se jatko matkaa. Kysyttii et onks se kunnos ja se henkilö katto meit. Se olit sä! Miten sun kaverit oli voinnu jättää sut siihe ilman takkii paleltumaa kuoliaaks? Mä olin aina miettin miks sä ees liikut semmosten kusipäitten kans? Talutettii sua sun kavereitten luoksee ja söpelsit jotaa siin. En muista paljoo siint mitä me puhuttii mut ainankii pääsit turvallisest kavereittes kans. Oltais MArin kaa haluttu jäähä ikuisiks ajoiks teiän kaa (tai ainankii mä) Mut lähettii siint hiljallee himaa. Elätin toiveit et voitais ehkä kaveri pohjalt voitu alottaa kaikki alust ja et tulevaisuudes voitais jutella.

Et munki elämä siint paranis mut se ois liian hyvä asia taphtuaksee mulle. Ei siint menny ku viikko eteenpäin ni kävelit jonkuu tytön kans käsi kädes. Enkä mä sua tuomitse siintä koska kyl mäkii niit äijii deittailin uudenvuoden jälkee vaikka koko ajan kaipasinkii sinuu. Sä vaa olit aina se rohkeempi joka ois tehny alotteen jos sinuu ois kiinostan.

cassable