Miksi juuri minä?

Olipa kerran tyttö, jonka nimi oli Anna. Eräänä aamuna Anna lähti kaverinsa kanssa kouluun. Koulussa oltuaan, kaikki heidän luokkalaiset tytöt menivät rinkiin juttelemaan. Sitten Anna alkoi tuntea kiusausta ja vihaa muilta tytöiltä ja yritti selvittää asiaa, mutta ei onnistunut. Kellot soivat ja Anna meni sisälle kovaa vauhtia.

Annan kaveri Jenna kysyi Veronicalta: "Mikä kiire Annalla oli sisään?" Veronica vastaa Jennalle ihmetellen: "Varmaan vessahätä tai opettajalle asiaa. Eipä minua kiinnosta." Sitten kun kaikki ovat luokassa, opettaja alkaa puhua oppilaille, koulukiusauksesta: "Onko teistä kenestäkään tuntunut tänä aamuna kiusausta tai vihaa?" Anna nosti käden ylös. Opettaja kysyy Annalta ihmetellen: "Kiusasiko joku sinua koulussa? Kuka?" Anna vastasi ujostellen: "Kun tulin Jennan kanssa kouluun, niin menimme rinkiin juttelemaan. Minulle ei puhuttu, tai muuta. Sitten aloin tuntea kiusausta ja vihaa. Miksi juuri minä?"

Anna juoksi luokan ovelle itku silmissä ja meni vessaan. Sitten opettaja kysyi luokan tytöiltä: "Mitä olette tehneet Annalle? Hän on ollut koko viikon ihan yksin. Kertokaa nyt minulle." Jenna vastaa ujostellen: "Löimme vetoa, että muistaako Anna tuoda täksi päiväksi yhden euron kolikon, mutta hän ei tuonut. Siksi olimme vihaisia." Opettaja kysyy kiinnostuneena: "Mutta mitä jos Annalla on se raha mukana, mutta te ette puhuneet hänelle, niin hän ei voinut antaa rahaa teille." Veronica huutaa luokan perältä: "Annan piti antaa se heti, kun astuu koulun alueelle!"

Opettaja huutaa Veronicalle: "Ole hiljaa nyt, tai saat tulla opettamaan ensi tunnin, joka on matikkaa ja geometriaa!" Anna avaa varovasti oven ja kävelee paikalleen. Opettaja sanoo rauhoittuneena: "Nyt voimme jatkaa äidinkielen tuntia. Eikö?" Anna sanoo: "Voimme, mutta minulla on kuumetta." Sitten Anna herää ja sanoo: "Onneksi tämä oli vain unta, tämä ei saa tapahtua!"

Seuraavana päivänä Anna meni kouluun ja huomasi miten kaikki hänen kaverinsa katsoivat häntä, kun hän tuli kouluun. Jenna ja Veronica juoksevat Annan luo ja halaavat häntä. Sitten kellot soivat ja Annalla oli todella hauskaa koulussa. Ja niin sitten pääsi alkamaan matematiikan geometria tunti!

Tarina yksinäisestä tytöstä

Groower