Alle vuosi aikaa

Nyt yli vuosi kulunut kun työt loppui multa, Ei ole ammattiin paluuta enää, no omalla terveydellä tietenkin ja muun lipun alla kuin suomen se varmaan muutenkin on edessä. Avovaimolle puhuin asian faktat perjantaina, oon kyllä koko vuoden sanonut asiasta, silloin se näytti vasta uppoavan tajuntaan hänelle. No vajaa vuosi on armon aikaa minulla tässä, kait minä nyt sen parhaiten tiedän itse.

Vituttaahan se että on ammatti mitä ei saa tehdä enää ja minkä koulutus ja kokemus ei kelpaa mihinkään. Tyhmä duunari vain. 12v aloin tekee faijan yrityksissä töitä ja täysin turha luulla että olisi saanut helpotuksia varastossa faijalta tai pojilta, kovaa kouluun joutui ja Kiitos siitä. 15v merille ja sitten ammattikouluun, siitä merille, sitten iskee sairaus joka vie pätevyydestä pohjan ja mihinkään et kelpaa

Kesä ja talvi kärsit masennuksesta, kun siitä revit itsesi yksin ylös, niin on vitun kova realiteetti vastassa, mutta mitä tällainen kehäraakki äijä tekis? Aina fyysistä duunii tehnyt luonnon armoilla ja nyt ei mitään?

En mä tiedä, 10kk on jäljellä päiviä ja sitten loppuu vuokranmaksukyky ja muu, no on ainakin tilastoissa yksi vähemmän ansiopäivärahan piirissä.

Ihan kuin ei olisi tarpeeksi taistelua avovaimon 5v kestäneessä syövässä.

Hyvää yötä ja huomenta!

Havman