Rakkaustarina

Olipa kerran tyttö ja poika. He tapasivat jossain tutun järjestämissä bileissä ja puhuivat läpi yön kaikesta, elämästä ja musiikista.

Tyttö ajatteli, että tässä tämä nyt on. Hän on tavannut unelmiensa prinssin, he menisivät naimisiin, saisivat kaksi lasta, hankkisivat omakotitalon ja koiran. Tyttö päätti ottaa riskin ja jättää nykyisen poikaystävänsä.

Poika taas oli tuijottanut kyseistä poikaystävää koko illan tytön olan yli.

Tyttö ja poika eivät siis hankkineet omakotitaloa tai lapsia, mutta pojalla ja tytön poikaystävällä oli kiihkeä suhde, joka kesti kaksi viikkoa, yhden päivän ja neljä tuntia. Tyttö laski.

Lopulta tytön entisestä poikaystävästä tuli myös pojan entinen poikaystävä, sillä poika huomasi, kuten tyttö oli huomannut aiemmin, ettei hän tiennyt mitään kaikesta, maailmasta tai musiikista.

Tyttö ja poika pysyivät ystävinä puhumalla iltakaudet siitä, millainen paska heidän entinen poikaystävänsä oli.

Ja joskus, usein, tyttö haaveili.

Välillä poika toivoi olevansa tyttö itsekin, jotta he voisivat olla vain ystäviä, ilman että tytöllä olisi mitään häiritseviä tunteita.

Sitten poika tapasi Pojan ja oli yhtäkkiä täysin tyytyväinen sukupuoleensa.

Tyttö sai kerran harrastaa seksiä pojan kanssa, kun poika ja Poika halusivat lapsen. Se ei ollut ollenkaan sellaista kuin tyttö oli kuvitellut. Lopulta tyttö päätti elää omaa elämäänsä ja kyllä, tapasi elämänsä rakkauden.

Joskus tyttö ja tytön elämän rakkaus hoitivat pojan ja Pojan tytärtä. Tytär oli äitinsä näköinen ja lauloi Beatlesia ennen kuin oppi puhumaan, ja välillä tytön elämän rakkaus oli syystäkin hyvin hämmennyksissä.

Aivan kaikkien tarinoiden lopussa tyttö ja poika eivät saa toisiaan.

Mulla oli suht hauskaa kun kirjotin tätä ja, ihme kyllä, tää pysyy jokseenkin kasassa. Palautteen lähettäjät on mun idoleita, vaikka kommenttien vonkaaminen on kuulemma säälittävää.

Kaardemumma