Muistan

Olin yksinäinen, masentunut. Sattumalta kai törmäsin sinuun. Ymmärsit minua paremmin kun kukaan muu koskaan aijemmin. Juttelin kanssasi joka päivä. pystyin puhumaan kanssasi kaikesta. Luotin sinuun ja sinä minuun. Sait oloni tuntumaan paremmalta. Annoit minulle itseluottamusta. Tuntui hyvältä kun joku sanoi minusta jotain hyvää ja kaunista.

Yhtenä päivänä sanoit pitäväsi minusta pelottavasti. Pelottavan paljon ystäväksi. ihan liikaa ystäväksi. En oikeen tiennyt mitä pitäisi ajatella. Olen jo varattu, en voisi vastata tunteisiisi niin. Mutta myönnän, tunnen vetoa sinuun. Pidän sinusta. pidän paljon. mahdollisesti liikaa. Mutta en voi olla muuta kuin ystäväsi. Sanoit ymmärtäväsi sen.

Toivon että ystävyytemme kestää tunteistamme huolimatta. Koska ystävänä olet korvaamaton ja minulle äärettömän tärkeä. En tiedä mitä tekisin jos menettäisin sinut. Olet ystävä jota olen vuosia kipeästi kaivannut. En kestäisi kadottaa sinua. Toivon sinun pysyvän lähellä minua. Haluan sinun kulkevan vierelläni. Olet tärkeä. Rakasta sinua.

Rakkaalle ystävälleni joka sai minut taas arvostamaan itseäni.

anataas