Kirjoitelma

Kirjoitusta:

"Ja niinkö ajatukset voi saada tavoille opetettua?" kysyi mies, joka oli juuri kuullut olevansa Henkisen voima-hyökkäystaktiikan hallitsija. Puhuttiin Jedi-voimista, suomalaisesta Sisusta ja japanilaisesta Banzaista.

Mies oli päässyt aikaisemmin uskomaan olevansa täyttä roskaa. vain paskanhajua porttikongeilla. Mutta jokin oli päässyt muuttamaan miehen halua olla pashaa kongeilla. "Jokin voima" oli ystävät olettaneet. Tutut puhuneet "Sulla alkaa viiraamaan päässä Otahan ja mene psykologille." Lopulta hän oli heittänyt mielestänsä kaikki puheet voimista ja pään viiraamisista heille,jotka on niin . "No, kai he sitten jotain tietävät… kumminkin".

Mies oli löytänyt paikan,jossa saattoi ajatella,miettiä,pohtia ilmn syyttelyä ja leimaamisia. Ken tuntee olevansa viisaampi heittäköön viisautensa peliin.

Maalaisjärki tuntui olevan harvassa ihmisessä. jostain syystä kaikki elämässään kolhitut, tuntuivat kääntyvän miehen puoleen kuin heinää vaativa hevonen kosteassa tallissaan.

Mies oli tuntenut vuosien veron sielussaan. Ei voimia, ei energiaa. mistä saada elämää? Elämää? Niin,keskittyneisyys vuosien ohi elämiseen oli jäytänyt hänet jo kuoliaaksi,kunnes tajusi mahdollisuuksia syntyneen. Mahdollisuuksia silmissä vilisseen,miehen ajatukset hakien pelastusta,jota ei välivuodet jättäytymisen ajanvirtaan tuoneet,vain hetken herätyksen horrokseen.

Miehen sielu syvällä mielen suojissa kuristuneessa tilassa. Aika yritti antaa mahdollisuuksia. Mies kieltäytyi.

Nyt mies oli löytänyt takaisin sielunsa ääreen."Vihdoinkin" huokasi vuosien piinaama sielu "Ehkä hänessä sittenkin on toivoa paremmasta. Ehkäpä hän vihdoinkin ottaisi omansa. Johan elämän kulkunsa sitäkin vaatii."

Corellamus an Daremus