Sinä 3

Päivät kuluivat viikoiksi, viikot kuukausiksi. Eräänä päivänä lehtiä lukiessani huomasin valkoisen kirjekuiren. Se oli Eijan käsialalla kirjoitettua tekstiä.

Kortissa luki: TERVETULOA VIETTÄMÄÄN poikani Jussin & miniäni Minkan häitä 26.07 Kivikirkkoon klo. 10:00 ja toimituksen jälkeen Jussin kotiin viettämään hääjuhlaa!!

Eija Latvala

Häät, menet sittenkin naimisiin Minkan kanssa. Miksi, miksi…

Päätin olla menemättä häihin. En halunnut näyttää tunteitani. Hääpäivä lähestyi. Oleskelin kotona yksinäni. En jaksanut edes kavereitani. Olin maassa. Ruokakaan ei maistunut. Laihduin viitisen kiloa. Päätin antaa sinulle anteeksi jos tapaisin sinut vielä joskus. Muutama päivä ennen häitä ovikello soi. Menin avaamaan, epäilin että siellä olisi Mika. Mika tulee yleensä yllättäen piristämään päivääni. Olen usein ajatellut että hän saattaisi olla kiinostunut minusta mutta päähäni ei ole juuri sillä hetkellä mahtunut seurustelua. Mutta ei se ollutkaan Mika vaan sinä.

- Jussi? Mitä sinä täällä?

Tulit sisälle, vaikka en siihen lupaa antanutkaan.

- En kestä enää olla erossa sinusta. Jokainen soluni halajaa takaisin luoksesi päivä päivältä enemmän.

- Jussi älä. Mene Minkan kanssa naimisiin ja saa paljon lapsia. Älä haikaile meidän perään. Siitä ei kuitenkaan tulisi mitään.

- Ei nyt riittää. Sait sanottua, otit minut syliisi ja kannoit makuuhuoneeseen.

Tiesin olevani mennyttä.

Ahmimme toistemme suuta nälkäisesti. Maistuit niin hyvälle kieltemme kiertyessä toisiinsa. Laskit minut vuoteelle. Nousit ylös. Katsoit minua ja sanoit:

- Tällä kertaa tämä ei ole pelleilyä. En halua menettää sinua toistamiseen. En jonkun Minkan takia.

Nyökkäsin sillä halusin sinua niin palavasti. Halusin sinut.

Riisuit minua hitaasti. Suudellen jokaista paljastuvaa senttia ihollani. Vetäydyit pois viereltäni, katselit vain kuinka vartaloni värisi. Ei kestänyt kauankaan kun kierähdit päälleni. Suutelit minua. Revin käsilläni selkääsi.

Lopulta lysähdimme sängylle makaamaan. Minä sinun kainalossasi.

Sinne minne kuulun vai kuulunko?

Alagostél