Se on tulossa

Ei se enää kaukana ole, eikä se jaksa odottaa. Kukapa jaksaisi jos joku/jotkut parhaansa mukaan yrittäisi tuhota sinua. Se vahingoittaa syvältä ytimestä saakka. kun se yltää sydämeen ei paluuta enää ole.

Nyt maailma on päätynyt siihen pisteeseen. mikään ei enää pelasta meitä. enää voidaan vain odottaa. syytellä toisiamme ja itseämme. me olemme tuhonneet maailman. ja nyt se kostaa meille niin kuin ihmiset toisilleen.

On vain kuolemaa, sairautta, kärsimystä ja tuskaa.

Ilmasto lämpenee, jäätiköt sulaa, maailma hukkuu omahyväisyyteensä.

Tapahtuu niin kuin Nooan aikana. Jumala hukuttaa tyhmät omahyväiset ihmiset pois. Kukahan nyt on Nooa, kuka saa kunnian elää, vai pettyikö Jumala eikä anna enää toista mahdollisuutta. Toistaako historia itseään. kun muistelen Raamatun kertomuksia huomaan paljon yhteistä nykyisyyden kanssa. onko se hyvä vai paha. sitä en tiedä.

Luonto alkaa tuhoamaan meitä.. se kerää voimia purkautuu kerralla täydellä voimalla meidän niskaamme niin kuin Tsunami. ensin meri vetäytyi ja keräsi täyden voiman ja sitten se syöksi täyden vihansa ihmisiin. se tappoi tyhmät ja omahyväiset ihmiset. mutta eläimet. ehkä Jumala varoitti niitä???

Nyt uskon.en odota pelastusta.vaan tyydyn siihen mitä saan.. Jos minulla olisi lahja pelastaisin, tekisin maailmasta hyvän. Mutta minulla ei ole sitä lahjaa.

sirje