Vain me kaksi

"Oh – thinking about our younger years There was only you and me We were young and wild and free"

Kesä -97 ja elämä edessä. Sä täytit sinä kesänä viimein 18, mä olin täyttäny jo edellisenä vuonna. Sinä kesänä meillä oli vaan toisemme, ei ketään muuta. Eikä kukaan voinu arvata miten kaikki menis.

Me vietettiin koko kesä kahdestaan, kuljettiin baarista baariin ja kapakasta kapakkaan. Me kisattiin aina siitä kumpi on pokannu enemmän miehiä viikonlopun aikana ja kummalla on enemmän puhelinnumeroita lautasliinoihin kirjotettuna. Mut kai me molemmat tiedettiin et meidän välillä olis muutakin ku ystävyyttä, sen aisti molemmista. Ja se heinäkuun viimenen viikonloppu muutti kaiken.

"And Baby you're all that I want When you're lying here in my arms I'm finding it hard to believe We're in heaven"

Sinä viikonloppuna me ei menty baariin vaan sun porukoiden mökille Inariin, sivistykseen kehtoon. Me lähettiin aikasin perjantaiaamuna ajamaan mun vanhalla opelilla kohti lappia et oltas illalla perillä ja päästäs nauttimaan luonnosta mahdollisimman paljon. Ja tietty me haluttiin nauttia kerrankin toistemme seurasta, oli vaan sellanen tunne et meidän pitäis puhua enemmän tunteista.

Me saavuttiin perille kuuden aikoihin ja sä juoksit heti lämmittämään saunaa. Mä naurahdin sun innolle ja kannoin molempien kassit sisälle ja laitoin takkaan tulen. Levitin vielä karhuntaljan takan eteen ja laitoin viinipullon valmiiksi pöydälle. Mä olin päättäny puhua sun kanssa, viimeinkin.

Sä juoksit saunalta ja kerroit et voitas käydä uimassa ennen ku mennään saunaa. Mä innoistuin ajatuksesta ja me kaivettiin vaan pyyhkeet laukuista ja juostiin saunalle. Siellä me viskattiin vaatteet nurkkaan ja juostiin alasti laituria pitkin järveen pitkät hiukset hulmuten. Vesi oli ihanan lämmintä.

Me pärskittiin vedessä ikuisuus kunnes viimein muistettiin sauna. Kikattaen me juostiin kuumaan saunaan ja heitettiin löylyä niin, että raavainkin mies olisi joutunut kumartumaan. Kun me ei enää kestetty kuumuttaa, me juostiin takasin järveen iloisesti kirkuen ja ruiskittii toistemme päälle lämmintä vettä. Se oli kesä parhaimmillaan.

Puhtaina ja virkistyneinä me talsittiin takasin tupaan vaan pyyhkeet ympärillä. Sä nappasit punkkupullon pöydältä käteen ja otit ensimmäisen ryypyn suoraan pullon suusta, ensimmäisen ryypyn punaviiniä. Mä katoin kuinka yks punainen pisara valu sun leukaa pitkin alas aina povelle asti. Hetken mielijohteesta mä pyyhkäisin pisaran pois ja sä säikähit mun kosketusta. Mä tuijotin sua suoraan silmiin ja laskeuduin taljalle aivan sun eteen. Sä pudistit hiljaa päätäs kun mä kumarruin lähemmäs sua ja painoin suudelman sun huulille. Ja yllättäen sä vastasit mun suudelmaan, kosketit kielelläsi omaani ja vedit mut mukanasi lattialle. Takkatulen loimussa kaksi alastonta vartaloa kietoutui toisiinsa rakkauden saattelemina.

"And love is all that I need And I found it there in your heart It isn't too hard to see We're in heaven"

Me maattiin sylikkäin pehmeän taljan päällä vain yksi pyyhe meidän peittona, yhdistämässä meitä. Sä olit painanu pääs mun rintaani vasten ja mä silitin sun vaaleita hiuksia. Sä nostit varovasti päätäsi ja nousit sen verran että pystyit katsomaan mua suoraan silmiin. Hetken aikaa tuijotit minua hiljaa ja sitten painoit hellän suudelman huulilleni. "Mä rakastan sua", sä kuiskasit ja suutelit mua uudestaan. "Mä rakastan sua kanssa", mä sanoin ja vedin sut vasten itseäni, vastasin suudelmaasi. Ja sinä yönä me nukuttiin toisiimme kietoutuneena takkatulen lämmittämässä tuvassa, vain me kaksi.

Strawberry