Lämmin käsi

Suljin silmäni. Painoin pääni lämpimään syliin. Päässä kieppui kuin karusellissa, olo tuntui kevyeltä. Olisin tahtonut jäädä, nauttia lämmöstä, nauttia karusellista. Riitasointu vain soi korvissani, "lähdetään, lähdetään". eikö voitaisi jäädä, meillä on kaikki hyvin.

Riistit minut lämmöstä. Nostit minut hetkessä syliisi, karuselli muuttui maailmanpyöräksi. Kiedoin käteni ympärillesi ja pelkäsin. Kirosin sinua, kun nostit minut. Kirosin kun veit pois lämmön.

Kannoit loputtomalta tuntuneen matkan, kun viimein laskit alas, pelkäsin edelleen liikaa laskeakseni sinusta irti. Kuuntelin sydämen lyöntejäsi, jotka hakkasivat kuin rummut. Niin nopeasti ja niin kovaa, että pelkäsin sydämesi räjähtävän. Kirosin sinua ja hulluuttasi.

Irrotin itseni sinusta, kun aloin tuntea oloni liian kotoisaksi sylissäsi. Käänsin itseni pois ja kävelin heikoin askelin, harhaan astuen. Tartuit kiinni käteeni ja johdatit pois vaaroista. Kätesi alkoi tuntua liian lämpimältä. Aloin nauttia liikaa lämmöstäsi. Nopeasti kiskaisin käteni irti ja laitoin siihen lapasen. Nautin omasta lämmöstäni. Sinun kätesi olisi vain johdattanut luoksesi.

Sumire