Mun elämä

Angela halusi aina ajatella kaikesta pelkkää pahaa, mutta joskus hänen oli vaikea tehdä sitä, koska se saattoi satuttaa häntä ja hänen lähimmäisiään. Angela varttui pienessä mökissä metsän reunassa ja sai tietoonsa vasta 20 vuotiaana olevansa jotain sukua korkeampi arvoisille. Angela ei pitänyt siitä. "Mun elämä oli joskus pelkkää elämistä, mut ny mun vanhemmat haluu mut niiden linnaan asumaan et voivat muka huolehtii musta." Angela sanoi parhaalle ystävälleen Samiralle. "Ehkä sä voit sanoa niille suoraan et, et halua mennä sinne asumaan ja pysyisit täällä tai sit ku ne tulee hakee sut niin tulet meille ja keksitään sulle joku piilopaikka." Samira vastaa takaisin.

"Ei se tuu onnistuu ikinä."Angela sanoi epätoivoisena. "Miks ne ei vaan jätä mua rauhaan?" "Ehk ne haluu nyt välittää susta enemmän ku oot varttunut noin isoks ja alat olee perillinen." Samira tuumii.

He eivät voineet arvatakkaan kuinka väärässä olivat.

2 päivää myöhemmin klo 17.30

"Heidän olisi pitänyt tulla jo." Angela hermoili.

"Kyllä he tulevat" Samira sanoi surullisesti.

Lopulta hänen "vanhempansa" tulivat ja olivat valmiina lähtöön, kun Angela kysyi heiltä mikä osoite tulisi olemaan jotta voisi kirjoittaa ystävälleen, mutta he olivat jo autossa ja sanoivat että hän ei saisi pitää enää yhteyttä vanhaan elämäänsä.

Angela raivostui mutta päätti jättää asian sikseen.

"Moi Samira. Mitä kuuluu?" Angela kuiskasi puhelimeensa jonka hän oli salaa ottanut.

"Ihan hyvää kiva kun soitit minulla on ollut sinua ikävä." Samira iloitsi.

"En voi jutella kauaa koska olen pulassa jo nyt. He eivät päästä minua ulos ollenkaan koska pelkäävät että karkaan ja he ovat koko aika huutamassa toisilleen jostain että heidän on pakko pitää minua jonkin aikaa täällä ja sitten heittää jonnekin elämään yksin ja jotain että he saisivat paljon rahaa. Auta haluan pois täältä." Angela itki hiljaa.

"Älä huoli yritän auttaa Samin kanssa jotenkin." Samira vastasi.

He eivät vain tiennet miksi Angelalla oli aina jotain ongelmia, Angelan "äiti" vaan sattui kuuntelemaan oven takana ja kauhistui Angelan tiedoista ja meni tämän huoneeseen repäisemään puhelimen pois. Angela vastusti tätä kovasti ja sikin puhelimensa takaisin, mutta joutui samalla saarretuksi kun äiti ei tahtonut päästää häntä pois Angelalla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin hypätä ikkunasta ja toivoa ettei hänelle kävisi mitään.

Angelalle ei sinänsä käynyt mitään kun hän hyppäsi ikkunasta, mutta hänet raadeltiin, koska hänelle ei oltu kerrottu että pihassa olisi vahti koiria.

Angelalle kävi huonosti koska vanhemmat ievät halunneet viedä häntä lääkäriin muuten eivät olisi saanut rahoja mutta eivät halunneet hänen kuolevankaan.

Vanhemmat laittoivat hänet tien viereen ja löivät tajuttomaksi siinä hän makasi tajuttomana monta tuntia kunnes auto tuli ja huomasi jonkun olevan melkein ojassa.

Autoilia pysähtyi, hän oli komea nuori mies nimeltä Henry, hän otti tytön autoonsa ja vei ensimmäiseen sairaalaan, jossa Angela parantui ja kaikki elivät elämänsä onnellisina loppuun asti.

LOPPU.

Teuvo