Meditaatio

Asetun selin makuulle ja laitan silmät kiinni. tunnistan niskassani kipukohdan ja hengitän sen kautta -kipu häviää ja kaikki on yhtä-äkkiä punaista. olen kissa joka leikkii tulipalloilla sekä hyppelee siroilla tassuil- laan pianon koskettimilla soittaen omaa merellistä sonaattiaan. Sinistä. Meri.

Olen rakastunut ja saavun purjeveneelläni satamaan – satamakaupunkiin joka on vanhempi kuin tämä vuosisata, ja niin on myös aikakin. Naiseni ja rakastettuni asuu jossain täällä, jossa lapset telmivät nauraen kapeilla ja sokkeloisilla kaduilla ja kujilla. Satamassa haisee kala. Vanha satamahuora kävelee minua vastaan lemuten viiniltä. Nuoret rakastavaiset arasti hyväilevät ja suutelevat toisiaan puistojen varjoissa. Katukahviloissa ja viinituvissa miehet juovat viiniä ja heittävät noppaa.Heidän vaimonsa juoruilevat torilla toisilleen ja hankkivat eineksiä illallispöytiinsä.

Kaksituntia on kulunut ja puhelin havahduttaa minut pois matkaltani – ehkä seuraavalla kerralla löydän hänet.

Julma hullu, se nauraa Miles Davisin siivittämin tahdein saapuessaan luovuuden satamaan – kun on kynä ja paperin alkavat vähän viheltämään.

Liv Tylerin taloon on satamasta seitsemän kilometriä. Se sijaitsee kukkulalla jyrkän kallion päällä. Kukkula vihertää villiviinistä sekä coca-pensaista. Vanha kumarainen intiaani saapu polulla minua vastaan astellessani kohti kukkulalla sijaitsevaa lapislatsullis-kivistä rakennettua linnaa. Kivinen linna säihkyy tummansinisenä kuin Livin silmät.

Saavutuani aukinaisen portin kautta keskelle linnan sisäpihaan hän saapuu punaiseen mekkoon sonnustautuneena minua vastaan ja hymyilee sanoen lopulta: "Well". Vastaan hänen silmiinsä uppoutuneena: "Hi, you look like my girl… like an angel." Let me say… the total power rules over me, your boyfriend i wanna be."

Hän hymyilee,mutta vakavoituu nopeasti ja lausuu linnunäänellään: "Now i lay me down to sleep." Pray the lord my soul to keep. "If i die before i wake, pray the lord my soul to take."

Nyökkään ja kävelemme käsikkäin sisälle linnaan.Olen samalla onnellinen sekä surullinen.

Zombie