Uus wuosi

Mul meni tosi vinhasti uusvuosi. Mikään ei mennyt niin kuin piti. Mä eka painoin keskustorille kuin joku vitun ninja. ja sit tuli punainen ferrari ja siinä oli hakaristilippu maalattu konepellille. mä hiffasin et tos voi olla hyvää ryhmää.

nehän naulas mut heti siihen takapenkiin kun autoon pääsin. Täytyy nolona tunnustaa et tää oli melki eka kerta. Sit me mentiin essolle tankkaan, ja mä hain lisää lusikoita, kun niitten biletyspaikassa on kaikki loppunut.

Sit ne soitti Notkeeta Rottaa, ja mä kelasin et ei tää nyt ihan vituix voi mennä. Sit se kuski kysy, et eix oo magee ferrari jonka joku oli hukannut keskelle katua. Mä kelasin, et eix noi urpot tajuu et löytötavaratoimisto on keksitty. Joo, kuski sano, mut ne kerkis syöttää tän hyvin ja maalata uuteenuskoon, joten ei siitä taitais joutuu ku vaikeuksiin.

Sit me saavuttiin johonkin ok-taloon, mut kuski huomas et se oli hukannu avaimet. Onnex niillä oli työkaluja auton takakontti täynnä. Ovi aukes yllättävän helposti ruuvimeisselillä. se yx tyhmä oli jo tärvellä hyvän oven sorkkaraudalla.

Sit oli tosi siistii. Rakettaja mulle tuupattiin kuin viimestä päivää.

Teinitytön arkea.

Zombie